Ny matchbild i Göteborg

Boisen på GTHjörne på GP och Stenberg på Nudie, spelar idag på samma planhalva som Josefsson, Blåvitt och medborgarna. På andra sidan sitter de korrupta slapptaskarna som representerar den ”representativa demokratin”. De representerar sej själva med gåslever och champagne, med den lilla svarta och med påhittade lunchgäster från fiktiva företag som i sammanhanget är potentiella leverantörer (utanför LOU) till staden.

Säg mig, hur kan gåsleversmörjning av påhittade investorer vara till gagn för Göteborg i en framtid? Är det dessa individer som representerar den ”kreativa klassen” som Richard Florida skriver om i ”Den kreativa klassens framväxt”, och som verkar vara dessa patetiska miljöpartistiska och socialdemokratiska politrukers bibel?

Detta vidrigt och skamligt. Jag skäms över att det står Göteborg i mitt pass.

Detta korrupta ledarskap har utan garantier tagit över finansiellt ansvar för det katastrofala projektet Västlänken, grundat på beräkningar från ett lika korrupt och inkompetent Trafikverk, kantat av budgetspräckta skandaler som Hallandsåstunnlar (banvärk – miljarder och åter miljarder i budgetöverdrag) och prisdrivade asfaltskarteller (vägvärk – 50 000 000 i bot).  Banverket och Vägverket fusionerade 2010 till Trafikverket. Kommunen har från staten tagit över ansvaret för ett projekt som är gravt underfinansierat och utan positiv samhällsekonomi.

Dags för representativa politiker och representationspolitruker lämna in spelarlicensen i vakten på Gustav Adolfs Torg och signa upp för 10 års samhällstjänst på stadsmissionen. Pension har de ju tillförskansat sig, så att de klarar sig och får över till att medverka vid miljömöten i Rio, Kapstaden och Bangkok ett par gånger om året.

För övrig anser jag att Sverige skall införa en författningsdomstol

~ av atrewe på 10 november 2013.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: