Annelie Hulthén tar bladet från munnen

”Man kan inte vara politiker här i stan om man är kvinna, alla vita män är så arga och har så unken kvinnosyn så att det blir burleskt. Och så är dom rasister där dom kör runt i sina plåtschabrak på ett ton. Dom är helt debila när de inte förstår att trängselskatt, kommunal västlänk och vindkraft på Masthugget är för deras egna bästa. Vindkraft bullrar och slamrar inte, därför är det inte en miljöbov. Och Göteborg är ingen industristad. Och Vägvalet är främlingsfientliga. Och miljöpartiet bestämmer inte alls vad vi socialdemokraterna skall tycka och säga, det gör vi Socialdemokrater. Vi Socialdemokrater är bäst på att vara bestämmare.

800px-Cannes_Palais_des_Festivals_et_des_Congrès

Vi hade ingen aning om att kommunala bolag och förvaltningar skickat 40 personer om året till Cannes. Vi hade ingen aning om att det kostade så mycket att bo på lyxhotell och att ha öppet hus på Cannes flådigaste bar. Lyssna på vår Björn Siesjö, hedersknyffel och vår fina kommunalarkitekt, som varit två gånger på MIPIM. Han vet Göteborgs bästa, han tar  inte ens ut traktamente när han var i Cannes.  Jasså, får man inte ta ut traktamente när man får allt betalt, nähä. Anna Johansson har i alla fall inte gjort något fel, hon har bara attesterat ett kvitto på 500 spänn. Man kan inte ha koll på allt.

Champagne_450px

Vi hade ingen aning om att kommunen är betalningsansvarig för Västlänken och att tillfarter, fastigheter, rulltrappor, stadsplanering övertäckning av Götaleden, etc, inte ingick i Västsvenska paketet. Vi skrev bara på ett avtal med staten. Men vi får i alla fall nya träd av staten som ersättning för de träd som skall avverkas i Allén. Man kan inte ha koll på allt… ”

big_dig_disaster_generic

För övrigt anser jag att Sverige skall införa en författningsdomstol

~ av atrewe på 07 november 2013.

2 svar to “Annelie Hulthén tar bladet från munnen”

  1. […] man får tro Trafikverket, Trafikkontoret, Björn Siesjö (som badat i champagne utan att begära traktamente i två år i Cannes), och företagens vänner. Men som DN konstaterar, goda relationer med […]

  2. Hulthen drack ju vatten för 112euro sa Hon i en intervju på tv. Det var dyra vattenliter från en kran eller flaska som normalt kostar en euro. 112 euro = ca ettusen kr! Hoppas hon drack vattnet med andakt. Eller så var hon arg i slutet på intervjun och bara slängde ur sig detta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: