Gud är stor! Miljöpartiet är större!

OBS: Kåseri

Kia Andreasson (mp) har återigen flugit till Trondheim, Norge, för att övervara integrationsstudier av fauna och nyanlända medborgare på ett bilateralt miljöutvecklingsmöte:

Med klassisk kreativitet och ett par koppar latte visade värdarna att genom skärpt jaktvapenlagstiftning och dans på gatorna kan vi alla leva sida vid sida. Detta spektakulära infrastrukturprojekt, där teknologi, talang och tolerans integreras i en rättvis och kreativ smältdegel visar tydligt den slutgiltiga lösningen för att hindra recession och skapa kreativistisk tillväxt! Bilindustrins plåtschabrak hör gårdagen till! Det är som om vi framsynta miljöpartister hjälper profeten Jesaja på traven:

”Då skall vargen bo med lammet, pantern ligga vid killingens sida. Kalv och lejon går i bet och en liten pojke vallar dem. Kon och björnen betar tillsammans, deras ungar ligger sida vid sida. Lejonet äter hö som oxen. Spädbarnet leker vid ormens håla, ett barn sticker handen i kobrans bo.” (Jesaja 11:6-8, reds amn).

Hänryckningen blev tydligen total, vilket föranledde nästa integrationsexperiment från kommunledningskontoret efter cykelfartsgatorna i Göteborg: Parkförvaltningen integrerar Slottsskogens älgar med cykelbanorna. Se förslag (rörliga bilder) från Trafikverket, i samverkan med Trafikkontoret, Västtrafik och Västsvenska Handelskammaren, nedan:

Filmen visar tydligt hur framtidens tillväxt säkras genom det spektakulära nytänkandet. Nästa steg kommer att vara älgar som cyklar. Anneli Hulthén (s) konstaterar att attraktionskraften för Göteborg och regionens population kommer att mångdubblas när regionens alla älgar integreras på detta innovativa sätt.

Johan Trouvé på Handelskammaren är lyrisk: ”Äntligen införs fria älgstråk och nytänkande Vancouverism i Göteborg! Jag talar dagligen med 2699 företag som säger att detta är det bästa som hänt Göteborg sedan Göteborgsregionen förstorades genom integration med Stockholm i och med införandet av storstadsträngselskatt!”

De nybakta kaplanerna Törsäter och Preuss fyller andäktigt på från Kaptenen Bäckdahls skafferi: Detta har varit en självklarhet för oss framsynta regionutvecklare. Vi är mycket glada att de insiktsfulla och kloka politikerna har stått rakryggade mot den populistiska enfrågepartistiska väljarkåren i denna svåra stund. Det är därför vi som chefer för regionens all innovation och företagande har satsat en miljard på detta välståndsprojekt.

I periferin hörs den helige ande i trosrörelsens församling när det stämmer in i den kanoniska rättens ja-sägande hyllningshymn: ”Våra tillväxtdirektörer och politiker veta bäst! Vår framtid är hotad om vi inte hindrar de miljöförstörande bilarna! Låt oss dra ut i korståg mot arga vita medelålders män som vill förstöra vår miljö, vår framtid och som drar kvinnorna i smutsen och kallar dem för häxor!”

Naturligtvis vill inte allmänheten ha recession eller miljöförstöring, inte i Göteborg, ej heller i Mölndal eller i Kungälv. Inte ens i Stockholm vill man ha recession eller miljöförstöring – det är självklart. Men allmänheten kan alltid bli förledda av ledarnas påbud. Det är enkelt. Det är bara att tala om för dem att vi står inför en recession och miljöförstöring om vi inte investerar i rätt infrastruktur, och avfärda de vantrogna som inbitna miljöförstörare, bakåtsträvare samt främlings- och kvinnofientliga medelålders vita män som utsätter staden och regionen för risk, hot och fara. Detta fungerar varje gång, oavsett politisk nivå.

Det är icke omöjligt att leda till bevis, genom en kombination av tillräcklig upprepning samt psykologisk förståelse för målgruppen, att en kvadrat faktiskt är en cirkel. Det är endast ord, och ord kan formas, och omformas, tills de kläder la Bella societa’ riformata di Gotenburgos agenda och döljer verkligheten.

”Ingenstädes på mitt heliga berg skall man då göra vad ont och fördärvligt är, ty landet skall vara fullt av HERRENS kunskap, likasom havsdjupet är fyllt av vattnet.” (Jesaja 11:9)

För övrigt anser jag att Sverige skall införa en författningsdomstol

~ av atrewe på 24 oktober 2013.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: