Stoppa häxskatten II?

Ömma tår och helig vrede i spåren av häxdekalen

Dalman Eek skräder inte orden när hon sågar GT’s ledare, anklagar dem för att vara vita kränkta män och förminskat trängselskatten till en plånboksfråga. Det är inte nådigt vilka charlataner GT’s samlade journalistkår och ledarskap är när man vil prova om den nya utökade direktdemokratilagstiftningen är en politisk anka, eller värd pappret lagen är tryckt på.

Nu anklagas GT för att bedriva demokrati med ett politiskt parti som följeslagare. Hmm, det har väl aldrig hänt förr?

Nej, samtidigt som (s) beskattar låg- och medelinkomstagare (den enda säkra skattebasen är fastigheter, fattigt folk och föda) och släpper förbi höginkomsttagare, utländska privatpersoner och företag, förväntar (s) sig att fattigt folk skall stå med mössan i hand och finansiera politikernas lekstuga – en lekstuga som från dag till annan blir större och större.

Dalman Eek gör detta till en häxfråga – märk väl, detta är en (1) dekal som G-p påstår sig ha sett, och som G-p gjort till en artikelserie lagom inför 8 mars och i ljuset av konkurrenten GT’s extremt lyckade demokratikampanj – med vetskapen att alla som har invändningar – till och med BIMBOSARNA på GT – kan och kommer att kunna avfärdas som ”vita kränkta män” av det rödgröna twitteruppbådet och dess nyttiga idioter: När Johan Trouvé glatt twittrar

Är förvånad över en ung kvinnlig chefredaktörs maniska strävan efter att bli känd! Var omdöme inte ett kriterie för jobb på GT?

skyndar snabbt en av de hotade klistermärkeshäxorna,  Kia Andreasson (mp), till undsättning i pulpeten och responderar i sin rödgröna blogg:

Mediamakten kan vara stor och oresonlig. De som vågar säga något annat än GT:s budskap i frågan hängs ut och får en negativ etikett. När Johan Trouvé vågade uttrycka en åsikt var han genast omnämnd som en kvinnoförtryckare i tidningen.

Det är skillnad på folk och folk när det kommer till att målen helgar medlen. Som sagt, rött och grönt blir brunt. Vidrig dubbelmoral!

Förövrigt anser jag att Sverige skall införa en författningsdomstol.

~ av atrewe på 20 mars 2013.

Ett svar to “Stoppa häxskatten II?”

  1. […] ni ihåg temat ”häxdekalen” (här, här, här och här) som publicerades i G-p som av en händelse några dagar innan kvinnodagen i år. Dekalen var en […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: