Räkslakt på Olsnäs

Man tager vad man haver…

Skall det grillas och det önskas någon form av kletig sallad, vinflaskan är öppnad och tullad, då får man anpassa, improvisera och bemästra.

I kväll uppfanns Räkslakt:

Tre morötter, rivna, 3-4 dl
1 dl kräm fräs
1 skvis majonäs
en burk pillade räkor (100g avrunnen vikt)
torkad dill, en dusk
koriander, pudra
cayenne, så mycket du vågar
citronpeppar, efter behag

Blanda och låt stå en stund. Smaka av med salt, citronpepparn brukar vara full av salt.

Funkar sveenbra på grillad kurv.

Annonser

~ av atrewe på 07 mars 2009.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: